​Al gulvbelægning og afslibning udføres

Vinylgulv i et moderne hjem med kvalitetsgaranti​

Vinylgulv er et rigtigt populært valg hos mange, fordi gulvet er nemt at vedligeholde og rengøre. Derudover er det også den gulvtype, der bedst tåler vand, hvorfor det er oplagt at vælge et vinylgulv til blandt andet vådrum. Det er ligeledes et rigtigt populært gulv i køkkener samt stuer. Det er en gulvtype, der har været i rivende udvikling, og man kan i dag få et fantastisk vinylgulv, der imiterer sten-, træ-, og betondesigns.

Derudover er det naturligvis også muligt at få et vinylgulv i utallige farver. Et vinylgulv bruges ikke kun som gulv, men er også en populær belægning på specielle vægge, for eksempel på en bardisk.

Få kompetent rådgivning om vinylgulv

Vi har mange års erfaring med at lægge vinylgulv, hvorfor vi garanterer, at vi kan lægge sådanne gulve til UG. Derudover har vi også stor viden omkring vinylgulv, og vi stiller hjertens gerne denne viden til rådighed for dig.

Dialog er utrolig vigtigt for os

I forbindelse med alle vores arbejdsopgaver har vi stort fokus på grundig dialog med vores kunder. 

Gennem denne grundige dialog lærer vi kundens behov og ønsker at kende til punkt og prikke, og når vi kender disse behov og ønsker, gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme dem.

Kontakt os for et tilbud

Hvis du mangler et yderst kompetent mandskab til at lægge et vinylgulv, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 4632 1684 eller på e-mail kontor@qualitetgulv.dk.

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas