VINYLGULV GÅR ALDRIG AF MODE – OG BLIVER KONSTANT FORNYET I SIT UDTRYK OG SIN ANVENDELIGHED

Vinylgulv er et rigtigt populært valg hos mange, fordi gulvet er nemt at vedligeholde og rengøre. Derudover er det også den gulvtype, der bedst tåler vand, hvorfor det er oplagt at vælge et vinylgulvtil blandt andet vådrum. Det er ligeledes et rigtigt populært gulv i køkkener, entréer og stuer. Det er en gulvtype, der har været i rivende udvikling, og man kan i dag få et fantastisk vinylgulv, der imiterer sten-, træ-, og betondesigns.

Derudover er det naturligvis også muligt at få vinylgulve i utallige farver. Vinylgulv kan både lægges løst (loose-lay) og fastlimet, så her er en strålende mulighed for at skifte udseende på sit gulv uden at ødelægge det oprindelige gulv. 

Et vinylgulv bruges ikke kun som gulv, men er også en populær belægning på specielle vægge, for eksempel på en bardisk. Desuden kan belægningen bruges som et optisk pift til rummet og findes i både stød- og lyddæmpende udgaver.

Vinyl kan også bruges som vådrumsbeklædning, hvad enten det er på gulv eller væg, er vinyl topscorer – både fordi der nærmest er frit slag, når der skal vælges farver – de fleste farver også fås i skridsikre udgaver, belægningen ikke er helt så hård og kold som klinker samt holdbarhed og rengøringsegnetheden er fantastisk.

Få kompetent rådgivning om vinylgulv

Vi har mange års erfaring med at lægge vinylgulv, hvorfor vi garanterer, at vi kan lægge sådanne gulve til UG. Derudover har vi også stor viden omkring vinylgulv og krav til undergulvets beskaffenhed, og vi stiller hjertens gerne denne viden til rådighed for dig. 

Dialog er utrolig vigtigt for os

I forbindelse med alle vores arbejdsopgaver har vi stort fokus på grundig dialog med vores kunder.

Gennem denne grundige dialog lærer vi kundens behov og ønsker at kende til punkt og prikke, og når vi kender disse behov og ønsker, gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme dem. 

Kontakt os for et tilbud

Hvad enten du har brug for et yderst kompetent mandskab til at lægge et vinylgulv i Holbæk, Taastrup, Roskilde eller et andet sted på Sjælland, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 4632 1684 eller på e-mail kontor@qualitetgulv.dk.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook