​Totalentreprise med Q-Gruppen Tømrer som tovholder

Hos Q-Gruppen Tømrer i Roskilde tilbyder vi at varetage at holde styr på opgaver inden for byggeri, renovering og reparation i f.eks. Sorø og Taastrup, og selvfølgelig på hele Sjælland. Vi har selv håndværkere inden for en del fag, men vi har også en række faste samarbejdspartnere, som vi kan benytte i en større entreprise som f.eks. totalentreprise. 

Vi vægter dialog og samarbejde i en totalentreprise

Prisen på en totalentreprise og kvaliteten af arbejdet er ligeså vigtig som det at lytte og samarbejde med kunden. Derfor vægter vi god kommunikation med og grundig rådgivning af vores kunder, men også mellem os og de forskellige håndværkere.

Som totalentreprenør benytter vi os først og fremmest af håndværkere fra Qvalitet Gulvbelægning og Qvalitet Glas, når der skal udføres gulv, gulvbelægning, glasopgaver samt tømrer- og snedkerarbejde.

Derudover har vi de faste samarbejdspartnere, og det er både inden for de førnævnte fagområder, hvis der er brug for ekstra arbejdskraft, ​men også inden for andre fagområder. 

Vi kan for eksempel hjælpe med kontakt til og samarbejde med virksomheder der udfører:

  • Nedrivning
  • Gravearbejde
  • Murerarbejde
  • Kloakmesterarbejde
  • El-opgaver (autoriserede)

  • VVS-opgaver (autoriserede)
  • Malerarbejde ud- og indvendigt
  • Anden totalentreprise

​Vi har naturligvis valgt at samarbejde med dygtige underentreprenører, hvorfor vi har tillid til kvaliteten af deres arbejde, men hvis uheldet skulle være ude, har vi en god entrepriseforsikring, ligesom vores medarbejdere er forsikret via Dansk Byggeri. 

Vi kommer gerne ud for at drøfte jeres tanker

Vi kommer gerne og hører om jeres tanker og for at give et uforpligtende tilbud på jeres totalentreprise, så kontakt os hos Q-Gruppen Tømrer for at få flere informationer. Du kan ringe til os på telefon 4632 1684, eller du kan skrive til ole@qgruppen.dk.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qgruppen.dk​

CVR: ​26105781

facebook