Alle entrepriser udføres

​Totalentreprise med Q Gruppen som tovholder

Hos Q Gruppen i Roskilde tilbyder vi at varetage enhver totalentreprise inden for byggeri, renovering og reparation nær byerne Dianalund og Taastrup. Vi har selv håndværkere inden for de fleste fag, men vi har også en række faste samarbejdspartnere, som vi kan benytte i en totalentreprise.

Vi vægter dialog og samarbejde i en totalentreprise

​Prisen på en totalentreprise og kvaliteten af arbejdet er ligeså vigtig som det at lytte og samarbejde med kunden. Derfor vægter vi god kommunikation med og grundig rådgivning af vores kunder, men også mellem os og de forskellige håndværkere.

Som totalentreprenør benytter vi os først og fremmest af håndværkere fra Qvalitet Gulvbelægning og Qvalitet Glas, når der skal udføres gulv, gulvbelægning, glasopgaver samt tømrer- og snedkerarbejde i en totalentreprise.

Derudover har vi de faste samarbejdspartnere, og det er både inden for de førnævnte fagområder, hvis der er brug for ekstra arbejdskraft, ​men også inden for andre fagområder.

Vi kan for eksempel hjælpe med:

  • Nedrivning
  • Gravearbejde
  • Murerarbejde
  • Kloakmesterarbejde
  • El-opgaver (autoriserede)
  • VVS-opgaver (autoriserede
  • Malerarbejde ud- og indvendigt
  • Anden totalentreprise

​Vi har naturligvis valgt at samarbejde med dygtige underentreprenører, og derfor kan vi stå inde for det udførte arbejde. Men hvis uheldet skulle være ude, har vi en god entrepriseforsikring, ligesom vores medarbejdere er forsikret via Dansk Byggeri.

Vi kommer gerne ud for at drøfte jeres tanker

Vi kommer gerne og hører om jeres tanker og for at give et uforpligtende tilbud på en totalentreprise. Kontakt os hos Q Gruppen for at få flere informationer. Du kan ringe til os på telefon 4632 1684, eller du kan skrive til ole@qgruppen.dk.

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas