​Ombygning af hus

Ombygning efter dine behov og ønsker

​Trænger dit hus, lejlighed eller noget helt tredje til en kærlig hånd? Så er du det rette sted.

Hos Qvalitet Gulvbelægning ApS har vi stor erfaring med ombygninger, hvorfor vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

En ombygning byder på mange fordele og muligheder. Du kan ikke blot ændre din boligs udtryk, men få opfrisket den indvendige såvel som udvendige del. Dette forøger din boligs

værdi, samt velværet ved at være i selve boligen. En ombygning skal således betragtes som en økonomisk investering, såvel som en investering i velvære.

Ved en ombygning af et hus eller en anden bolig er der en række faktorer, der skal tages højde for. Er det muligt at vælte en specifik væg, hvis rummet skal være mere åbent? Kan

det betale sig at sætte gipsvægge eller en rumdeler op, så rummet kan skabe de løsninger og behov, som du har til rummet - Undgå dyre fejl og mangler. Rådfør dig med os inden du skal have udført ombygning.

Hvad koster det at udført ombygning?

​Prisen ved en ombygning kan variere afhængigt af omfanget såvel som valget af materialerne. Når du vælger os til at stå for din ombygning gennemgår vi din opgave nøje.

​Hertil lytter vi til dine behov og ønsker. på den måde kan vi rådgive dig til de bedste løsninger - Til den absolut bedste pris. Dette er din garanti for veludført og holdbart håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Som professionelle tømrere med mange års erfaring kan vi udfører alle typer af opgaver ved en ombygning. På den måde er vi med i processen fra start til slut, hvorfor du er i gode

hænder.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe dig - Uanset om det er en tilbygning til dit hus, eller en ombygning af

huset, som du søger.

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag
​ - Vi kommer gerne ud, og tager et grundigt kig på lige netop dit projekt. Hertil bistår vi gerne med kyndig rådgivning og

vejledning.

Kontakt os på telefon: 46 32 16 84 eller på E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook