Trænger dit hus til ny hat?

Q-Gruppen Tømrer tilbyder flere løsninger inden for tagarbejde og tagrenovering

Trænger dit tag på huset til at blive renoveret, eller har du en anden form for tagarbejde, som du har brug for professionel hjælp til? Mange bygninger med lidt alder på bagen kan reddes med et godt stykke tagarbejde, hvor enten hele eller dele af taget og tagkonstruktionen fornyes.

Q-Gruppen Tømrer varetager mange forskellige tagprojekter for både private husejere såvel som forskellige former for erhvervskunder. Vi holder selv til i Roskilde, og vi varetager derfor mange opgaver for kunder i vores eget lokalområde, men vi kører også gerne ud til opgaver i Holbæk, Taastrup og flere andre områder.

Vi laver en flot og holdbar tagrenovering

Taget er et udsat sted på bygningen, fordi det er i direkte kontakt med vind og vejr hele året rundt, og derfor kan der fra tid til anden være behov for en tagrenovering. Det kan være alt lige fra en mindre renovering af tag til en stor og omfattende tagreparation, hvis taget for eksempel er blevet utæt.

Har du en skade på dit tag eller er en opdatering tiltrængt, tilbyder Q-Gruppen Tømrer at renovere, hvor det behøves - f.eks. med udskiftning af gavle, udhæng, inddækninger samt Velux og andre vinduer.

Hvis du ønsker at udvide dit opholdsareal på øverste etage, kan vi vurdere, om en kvist eller 2 kan tilføjes, og vi tilbyder selvfølgelig også at udbedre skader i eksisterende tagbelægning. Vi tilbyder endvidere tovholder-styring i samarbejde med andre dygtige håndværkere i vores netværk.

Mange muligheder med et nyt tag

Da tagarbejde kan være en lidt kostbar affære, ønsker nogle ved samme lejlighed at udvide deres tagareal ved hjælp f.eks. højere rejsning eller tilføjelse af kviste eller terrasse. Hvis der er brug for en anden indretning af tagetagen i samme omgang, kan vi også hjælpe med dette.

Vi tilbyder samlede løsninger på det udendørs tagarbejde og den indendørs renovering, således at dit hus får en skøn, ny overetage og vi tilbyder endvidere tovholder-styring i samarbejde med andre dygtige håndværkere i vores netværk.

Hvad koster tagarbejde?

Prisen på tømrerarbejde og selve kvaliteten er lige så vigtig som at lytte til og samarbejde med kunden. Derfor lægger vi altid vægt på en god kommunikation med og grundig rådgivning af vores kunder igennem hele forløbet.

Uanset hvilken form for tagrenovering du skal have udført, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores tagarbejde, og vi sørger naturligvis for, at du får et flot, tæt og ikke mindst langtidsholdbart resultat.

Få en gratis besigtigelse af din bolig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, hvis du ønsker at høre mere om vores kompetencer inden for tagarbejde, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på lige netop din opgave.

Hvis du ønsker en uforpligtende besigtigelse, kommer vi meget gerne til f.eks. Holbæk, Taastrup, Roskilde og omegn, men i øvrigt udfører vi opgaver på hele Sjælland.

Du ringer til dit tømrerfirma på telefon 46 32 16 84, så laver vi en aftale. Du kan naturligvis også vælge at sende en e-mail til ole@qgruppen.dk.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook