Q-Gruppen Tømrer byder ind med gode løsninger

Renovering af hus giver boligen højere værdi

Har du købt og overtaget et hus, der trænger til en kærlig hånd, så det kan blive til dit nye hjem, eller trænger dit gamle hus bare til en renovering og modernisering, fordi tiden har sat sine spor? Uanset hvad så står Q-Gruppen Tømrer klar til at varetage din kommende renovering af hus.

Vi har stor erfaring inden for husrenovering, som vi blandt andet varetager for kunder i Roskilde, Taastrup og Holbæk, men vi kører også gerne ud til kunder over hele Sjælland, hvis det er her, drømmen om renovering af hus skal realiseres.

Optimer boligen til nemmere vedligeholdelse

En renovering af hele eller dele af din bolig vil gøre din hverdag meget lettere og måske også billigere, hvis du samtidig vælger at passe på klimaet med en energiforbedring. Du kan vælge vedligeholdelsesdæmpende løsninger, og pladsfordelingen kan optimeres, så boligen bliver mere funktionel. Vi kan renovere dine gavle, dine vinduer, dit hegn, dit køkken, dine vægge, dit gulv, din port, din udestue – ja der er næsten ingen grænser.

Vi tilbyder samlede løsninger, hvor vi tager udgangspunkt i din bolig, dine ønsker samt dine behov for klimaoptimering (som du skal ansøge om, og som skal godkendes før opstart) og senere vedligeholdelse. Vi rådgiver dig gerne om de mange muligheder, der er.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på tømrerarbejde og selve kvaliteten er lige så vigtig som at lytte til og samarbejde med kunden. Derfor lægger vi altid vægt på en god kommunikation med og grundig rådgivning af vores kunder igennem hele forløbet.​

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget en renovering af hus koster. Vores priser afhænger af en lang række forskellige faktorer som for eksempel:

  • Hvor omfattende en husrenovering du ønsker – er der tale om en mindre renovering eller en totalrenovering af hus?
  • Hvilke rum i huset der skal renoveres
  • Hvilke ønsker og krav du har til valg af materialer
  • Om vi skal kombinere renoveringen med en tilbygning.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave. Du skal bare kontakte os med informationerne omkring dine ønsker og behov.

Indhent et skræddersyet tilbud eller få inspiration

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente en pris på din kommende renovering af hus. Vi sender altid gerne en konduktør ud for at besigtige din opgave, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os ved at ringe til Q-Gruppen Tømrer på telefon 46 32 16 84. Du kan naturligvis også vælge at sende en e-mail til ole@qgruppen.dlk.

Derudover hører vi også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for inspiration i forhold til, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der vil være den bedst mulige løsning i lige netop dit hus.

Vi renoverer og istandsætter huse i blandt andet Holbæk, Taastrup, Roskilde og omegn.​

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook