​Vinylgulv

Et vinylgulv er alsidigt og bruges ikke kun som gulv, men er også en populær belægning på specielle vægge, for eksempel på en bardisk. Desuden kan belægningen bruges som et optisk pift til rummet og findes i både stød- og lyddæmpende udgaver – bred i anvendelighed med ”blød” og ”lun” komfort i brug.

LVT-fliser, Designvinylgulv, Klikgulv med vinyloverflade, Bolig- og Erhvervs-vinyl og Vådrumsvinylgulv er alle produkter, som er meget anvendelige i bolig og erhverv, fordi de er brugs- og renholdelsesvenlige samt alsidige i stil, udtryk og komfort.

Alle slags vinylgulv har brug for en plan overflade og en fagperson til at montere belægningen.

Få kompetent rådgivning om vinylgulv

Vi har mange års erfaring med at lægge vinylgulv, hvorfor vi garanterer, at vi kan lægge vinylgulvet til UG. Derudover har vi også stor viden om de forskellige vinylgulve og krav til undergulvets beskaffenhed, og vi stiller meget gerne denne viden til rådighed for dig.

Den vigtige dialog

I forbindelse med alle vores arbejdsopgaver har vi stort fokus på grundig dialog med vores kunder.​ Gennem denne grundige dialog lærer vi om kundens behov og ønsker og gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme dem.

 ​

Kontakt os for et tilbud

Hvad enten du har brug for et yderst kompetent mandskab til at lægge et vinylgulv i Holbæk/Odsherred, Taastrup, Roskilde eller et andet sted på Sjælland, så er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller kontakte os på telefon 4632 1684 eller på e-mail kontor@qvalitetgulv.dk.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook