​Rengøring af diverse gulve

​Valg af gulvbelægning bestemmes tit ud fra indkøbspris samt belægningens levetid. Et ofte overset - men lige så vigtigt forhold - er udgifter og tidsforburg til belægningens rengøring. Nedenfor beskrives derfor valg af gulvbelægning hvor rengøring er omdrejningspunktet. 

Mange gulvbelægningsbeskrivelser afsluttes med en bemærkning om, at gulventreprenøren skal aflevere en rengørings- og vedligeholdsvejledning til bygherren. Spørgsmålet omkring rengøring og vedligehold bør imidlertid være afklaret i projektet. Rengøringsmetoderne er mangfoldige og afhænger af økonomi, gulvets brug, belastning, personale og de rengøringsmaskiner, der er til rådighed. Vi står selvføgelig til rådighed, når der er brug for vejledning og tilsendelse af beskrivelser m.h.t. dit gulvs rengøring

De uddannelsesinstitutioner, der uddanner rengøringspersonale, har ansvaret for at finde frem til de bedst egnede rengøringsmidler og maskiner. I dette afsnit vil der ligeledes blive redegjort for alternative rengørings- og behandlingsmetoder.

Derudover kan vi også tilbyde grundrengøring med efterbehandling af dit gulv. Ligegyldigt, om du bor i Holbæk, Taastrup eller et helt andet sted på Sjælland, hører vi meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller du ringer bare, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på telefon 46 32 16 84, eller skrive til vores e-mail kontor@qvalitetguls.dk så vender vil tilbage så hurtigt som muligt. 

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook