Profil

Qvalitet Gulvbelægning er en veletableret virksomhed, som i sin nuværende form har eksisteret siden 2001 med Palle Christensen og Ole Sørensen ved roret. Vi har dog 35 års arbejdserfaring og 27 år på bagen som arbejdsgivere. Med vores ti dygtige gulvlæggere og –slibere samt vores lærlinge dækker vi hele Sjælland og tager også gerne en tur til Fyn eller Jylland, hvis der skulle være brug for det.


Da det er vigtigt for os at yde effektiv hjælp, har vi mulighed for med kort varsel at sende en konduktør ud til opgavebesigtigelse. Det er også muligt for os at fungere som tovholder ved større opgaver og projekter, da vi har et godt samarbejde med andre gulvvirksomheder, tømrere, murere og glarmestre. Det betyder, at vi kan rådgive og levere et samlet projekt, hvor alt går op i en højere enhed — både hvad angår arbejdsflow og priser. 


Vi udfører alt inden for gulvbelægning, såsom linoleum, tæpper, tæppefliser, vådrum inkl. fugtspærre, vinyler, gummi, trægulv, parketgulv, plankegulv, designvinyl – den såkaldte looseplay - både som klikgulv og i nedlimet udgave. Derudover laver vi stød-og lyddæmpende belægninger samt gulvafslibning inkl. efterbehandling med olie, lak, lud, sæbe og spartling af undergulve med og uden pumpebil.

Udover alt dette står vi selvfølgelig til rådighed, når gulvet skal grundrenses og/eller friskes op med en polishbehandling.

​​

Ring for et uforpligtende tilbud, hvad enten opgaven er stor eller lille, eller om det er privat eller erhverv.​

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook