​Al gulvbelægning og afslibning udføres

Profil

Qvalitet Gulvbelægning er en veletableret virksomhed, som i sin nuværende form har eksisteret siden 2001.med Palle Christensen og Ole Sørensen ved roret. Vi har dog 35 års arbejdserfaring og 27 år påbagen som arbejdsgivere. Med vores 10 dygtige gulvlæggere og –slibere samt 2 lærlinge dækker vi hele Sjælland og tager også gerne en tur til Fyn eller Jylland, hvis der skulle være brug for det.


Da det er af stor vigtighed for os, at kunne være behjælpelige så hurtigt som muligt, har vi mulighed for med kort varsel at sende en konduktør ud for opgavebesigtigelse. Det er også muligt for os at virke som tovholder ved bredere opgaver og projekter, davi har et godt samarbejde med andre gulvvirksomheder, tømrere, murere og glarmestre, hvorved vi kan rådgive og levere et samlet projekt, hvor alt går op i en højere enhed — både hvad arbejdsflow og priser angår. 


Vi udfører alt inden for gulvbelægning, som linoleum, tæpper, tæppefliser, vådrum inkl. fugtspærre, vinyler, gummi, trægulv, parketgulv, plankegulv, designvinyl – både som klikgulv og i nedlimet udgave, lyddæmpende belægninger samt gulvafslibning inkl. efterbehandlingmed olie, lak, lud og sæbe og spartling af undergulve med og uden pumpebil. Udover alt dette står vi selvfølgelig til rådighed, når gulvet skal grundrenses og/eller friskes op med en polishbehandling.


Ring for et uforpligtigende tilbud, hvad enten opgaven er stor eller lille, om det er privat eller erhverv.

Kunderne siger!​

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas