​Al gulvbelægning og afslibning udføres

Profil

Qvalitet Gulvbelægning er en veletableret virksomhed, som i sin nuværende form har eksisteret siden 2001 med Palle Christensen og Ole Sørensen ved roret. Vi har dog 35 års arbejdserfaring og 27 år på bagen som arbejdsgivere. Med vores ti dygtige gulvlæggere og –slibere samt to lærlinge dækker vi hele Sjælland og tager også gerne en tur til Fyn eller Jylland, hvis der skulle være brug for det.


Da det er vigtigt for os at yde effektiv hjælp, har vi mulighed for med kort varsel at sende en konduktør ud til opgavebesigtigelse. Det er også muligt for os at fungere som tovholder ved større opgaver og projekter, dav i har et godt samarbejde med andre gulvvirksomheder, tømrere, murere og glarmestre. Det betyder, at vi kan rådgive og levere et samlet projekt, hvor alt går op i en højere enhed — både hvad arbejdsflow og priser. 


Vi udfører alt inden for gulvbelægning, såsom linoleum, tæpper, tæppefliser, vådrum inkl. fugtspærre, vinyler, gummi, trægulv, parketgulv, plankegulv, designvinyl – både som klikgulv og i nedlimet udgave. Derudover laver vi lyddæmpende belægninger samt gulvafslibning inkl. efterbehandling med olie, lak, lud, sæbe og spartling af undergulve med og uden pumpebil. Udover alt dette står vi selvfølgelig til rådighed, når gulvet skal grundrenses og/eller friskes op med en polishbehandling.


Ring for et uforpligtende tilbud, hvad enten opgaven er stor eller lille, eller om det er privat eller erhverv.

Kunderne siger!​

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas