Tømrer​

Q-Gruppen

Q-Gruppen Tømrer

Qvalitet siden 1997​

​Stifter, Ole Sørensen begyndte som selvstændig i 1997, men i 2001 dannede han sammen med Palle Christensen selskabet Qvalitet Gulvbelægning. I starten kørte de 2 butikken, men virksomheden er over tid vokset til i dag at bestå af en fast kerne på 21 medarbejdere, der alle har mange års anciennitet i branchen.

Denne kerne af medarbejdere er grundstammen og styrken ved de løbende opnormeringer, når mængden af arbejdsopgaver stiger, da det alle er folk, som er håndværksmæssigt godt funderet med indgående kendskab til firmaets værdier. I dette forløb var det naturligt, at vi på de større opgaver fungerede som tovholdere, og da vores kompetencer i det henseende viste sig at holde, fødtes idéen til Q-Gruppen Tømrer

Specialister

​​Vi er specialister og vores håndværkere er inden for de forskellige brancher altid opdateret i de sidste nye teknikker og udbedringsmetoder og besidder selvfølgelig certifikater, autorisationer samt kendskab til nye materialer og løsninger.​

Døgnvagt

​Har De brug for akut hjælp uden for vores åbningstid, kan De ringe på 40 60 37 38

​​

Kundeservice

​Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe Dem. Kontakt os enten via e-mail: ole@qgruppen.dk eller telefon 40 45 16 84 / 46 32 16 84​

Virksomhedsstrategi

​​Det er vigtigt for virksomheden, at kunne tilbyde vore kunder service, løsninger og kontakter inden for de traditionelle håndværksfag.

Vi stiller høje kvalitetskrav til os selv, og betjener en stor fast kundekreds, hvilket er vores garanti for din tilfredshed som kunde.

Tovholder-opgaver

Vi er gode som tovholdere for større opgaver, hvor vi er behjælpelig med at indhente tilbud, lede og fordele arbejdet, hvor vi altid benytte vores faste, betroede underleverandører. 

​​

Vi hører gerne om jeres tanker, og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Grundlæggende værdier

​​Virksomhedens grundlæggende værdier for at skabe gensidig tillid er:

  • SERIØSITET
  • TROVÆRDIGHED
  • KVALITET

Denne gensidige tillid opnås efter vores mening bedst i tæt dialog med kunden.

Qvalitet
​Gulvbelægning ApS

​​på Facebook

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Vi er vindere til årets arbejdsmiljø og i finalistfeltet til årets gulvmand 2020!​

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qgruppen.dk​

CVR: ​26105781

facebook