​Plankegulv der giver et varmt og rustikt look

Skal du have lagt et nyt plankegulv i Roskilde, Holbæk eller måske i Taastrup? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Qvalitet Gulvbelægning ApS har vi mange års erfaring med lægning af mange forskellige slags gulve, og vi kan også hjælpe med at lægge dit nye trægulv,og vi er mobile på hele Sjælland – ja hele Danmark. 

Hvad er et plankegulv?

Et plankegulv minder på mange måder om et parketgulv. Det er udført i rigtigt træ med brede planker, hvilket er med til at give et mere rustikt look sammenlignet med et parketgulv.

Vælger du at få lagt et plankegulv i din private bolig eller virksomhed, kan du være sikker på, at du får et unikt gulv, da ingen gulvplanker er ens. Samtidig får du også et klassisk gulv, der skaber en hyggelig stemning i de pågældende rum, og som samtidig emmer af elegance og stilrene linjer. Det passer derfor perfekt ind i langt de fleste indretninger, og det kan fås i mange forskellige farver og træsorter. 

Du kan også vælge en klik-gulv-udgave, som giver mulighed for at bevare det oprindelige undergulv. 

Du kan for eksempel vælge mellem et plankegulv i:

  • Eg
  • Fyr
  • Ask

Ligegyldigt hvilken træsort, der vælges, er der mulighed for forskellige behandlinger, som oliering, lakering, hvidlakering, ludsæbebehandling.​

Kontakt os og få en pris på gulvbelægning

Kunne du tænke dig at få en pris på lige netop det plankegulv, du drømmer om at få lagt, eller har du nogle spørgsmål, skal du endelig bare kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, ligesom vi også står klar med gode råd og vejledning. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 46 32 16 84, men du kan også skrive til vores e-mail kontor@qvalitetgulv.dk, hvis det passer dig bedre.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook