​Parketgulv til hjemmet eller virksomheden

Skal du have lagt nyt gulv i dit private hjem eller din virksomhed, står vi hos Qvalitet Gulvbelægning ApS klar til at hjælpe dig. Da vi er fra Roskilde, kan vi udføre gulvopgaver for dig i Taastrup, Holbæk – ja hele Sjælland og af enhver form.

Hvad er et parketgulv?

Et parketgulv var tidligere en meget dyr gulvbelægning, men i dag er det langt billigere end flere andre gulvtyper, og det skyldes blandt andet den måde, som man i dag fremstiller gulvet på. 

Tidligere anvendte man massive gulvstave af meget slidstærke træsorter, hvorimod man i dag anvender tynde træstave på et tykkere underlag af enten fyr, krydsfiner, gran eller HDF, men der er stadig tale om et rigtigt trægulv.

Du kan vælge mellem mange forskellige træsorter, så du får lige præcis det gulv, som du drømmer om. Vælg for eksempel et parketgulv i ask, bøg eller eg. 

Du kan også vælge forskellige mønstre og overflader, hvis du for eksempel foretrækker sildebenslagt gulv, kan du vælge et massivt parketgulv, men du kan også vælge en klik-gulv-udgave, som giver mulighed for at bevare det oprindelige undergulv.

Grundet træstavene får du et parketgulv med masser af liv i, da ikke to brædder er ens. Det skaber et dynamisk og levende look, der giver en både hyggelig og varm, men samtidig eksklusiv stemning i rummet.​​

 

Slibning og vedligeholdelse

Afslibning af et parketgulv er oftest muligt, men hvor mange gange det kan slibes ned afhænger af gulvets slidlag. Gulvet kan blandt andet overfladebehandles med ludsæbe, lak eller olie, hvor lak er vandafvisende, nemt at vedligeholde og giver gulvet en god holdbarhed. 

Få et uforpligtende tilbud på lægning af et parketgulv af fagfolk

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på lægning af et parketgulv.

Du skal bare ringe til os på telefon 46 32 16 84 eller skrive til vores e-mail kontor@qvalitetgulv.dk

Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Læs vores vejledning om parketbrist her​.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook