​Byg en træterrasse sammen med os

Q-Gruppen Tømrer tilbyder flere løsninger på opbygning af træterrasse

Ønsker du en ny træterrasse i haven, i boligforeningen eller måske på virksomhedens udendørsareal, og har du i den forbindelse brug for at få en dygtig tømrer på opgaven? Så står vi klar til at varetage din opgave med en korrekt og professionel opbygning af træterrasse.

Vi bygger terrasser i træ for både private husejere og en lang række forskellige typer erhvervskunder i Roskilde, Taastrup, Holbæk og andre omkringliggende områder. Skal vi også hjælpe dig?

En ny træterrasse giver skønne udetimer og forøger boligens værdi

Træterrasser kan udfærdiges i mange forskellige træarter med forskellige typer finish – alt efter behov. De findes også i mange størrelser og med forskellige afslutninger – f.eks. kan vi afslutte med glas - ligesom de kan have forskellige funktioner. Det vil alt sammen kunne tilpasses, så din nye terrasse matcher boligens oprindelige stil – eller den ønskede, nye stil.

Vi tilbyder samlede løsninger, hvor vi tager udgangspunkt i din bolig og dine ønsker for senere vedligeholdelse. Der er mange muligheder, men én ting er sikkert: En terrasse bidrager til en væsentlig forøgelse af boligens værdi, og den byder på mange muligheder for at nyde udeområdet på helt nye måder.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på tømrerarbejde og selve kvaliteten er lige så vigtig som at lytte til og samarbejde med kunden. Derfor lægger vi altid vægt på en god kommunikation med og grundig rådgivning af vores kunder igennem hele forløbet.

De fleste af vores kunder er naturligvis interesserede i på forhånd at vide, hvor meget lige netop deres nye terrasse i træ kommer til at koste dem. 

Vores priser er altid individuelle, idet de bliver skræddersyet ud fra den enkelte opgave, og det kan derfor være svært med at komme med en nøjagtig pris uden at kende til den specifikke opgave.​

I forbindelse med opbygning af træterrasse er der nemlig mange forskellige valg, der skal træffes og tages stilling til, og som har en indflydelse på den endelige pris. Her kan blandt andet nævnes:

  • Om der allerede er gjort klar til den nye terrasse, eller om der først skal fjernes en gammel terrasse eller belægning
  • Hvor stor den nye terrasse skal være
  • Om terrassen skal være i niveau med jorden, eller om den skal være hævet
  • Om der skal bygges gelænder, plantekummer, trappe eller lignende
  • Hvilke terrassebrædder vi skal købe ind.

Kontakt os og indhent et tilbud på opbygning af træterrasse

Ønsker du en gratis besigtigelse af din opgave? Vi sender med glæde en konduktør ud for at kigge på din bolig og vende de mange muligheder med dig. Derefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din opgave.

Netop fordi vores priser bliver skræddersyet ud fra hver enkelt opgave, så udarbejder vi naturligvis gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Du kan også kontakte os ved at ringe til dit tømrerfirma på telefon 46 32 16 84, så laver vi en aftale til en hvilken som helst adresse på Sjælland. Du kan naturligvis også vælge at sende en e-mail til ole@qgruppen.dk.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook