Lægning af et nyt trægulv hos private og erhverv​

Et trægulv er en af de absolut mest populære gulvbelægninger i Danmark. Det har en hård belægning, og det findes i mange forskellige træsorter, og du kan også vælge en klik-gulv-udgave, som giver mulighed for at bevare det oprindelige undergulv. Trægulv er let at rengøre og holde vedlige, og så kan det holde til, at der slides meget på gulvet. 

Skal du have lagt et nyt gulv i din private bolig eller i din virksomheds lokaler, kan du med fordel vælge at få lagt et nyt trægulv, og det står vi hos Qvalitet Gulvbelægning ApS klar til at hjælpe dig med, hvad enten vi skal hjælpe private eller erhverv lige fra Roskilde, Taastrup, Sorø – ja, hele Sjælland. Skal vi også lægge dit nye gulv? 

Behandling af trægulve

Man kan behandle et nyt trægulv på flere forskellige måder, og man kan også helt lade være med at behandle det. Det kommer helt an på, hvordan man ønsker, at gulvet skal se ud, og hvor meget tid man vil bruge på rengøring og vedligeholdelse.

Ingen behandling

Vælger man at undlade efterbehandling, vil gulvet være meget modtageligt over for enhver form for snavs. 

Lakering

Lakering af et nyt trægulv giver en flot finish og er velegnet på steder, hvor der er en del trafik på gulvet. Det lakbehandlede gulv kan vaskes med en hårdt, opvredet klud, og det er derfor ikke velegnet til våde rum eller rum med behov for grundig vask af gulvet. Lakering kan også vælges som hvid, der vil lysne trægulvet.

​Oliebehandling

Et oliebehandlet gulv er særligt velegnet på steder, hvor gulvet let kan rengøres og vedligeholdes, men det bør ikke anvendes i vådrum eller på steder med behov for grundig vask.

Ludbehandling

Et ludbehandlet gulv er særligt velegnet i private boliger, hvor man ved gulvvask kan sikre, at gulvet bevarer den lyse farve. Ludbehandling anbefales derfor ikke i erhvervslokaler. 

Hvad koster et nyt trægulv?

Der er meget stor forskel på, hvor meget et nyt trægulv koster. Det kommer blandt andet an på, hvor mange kvadratmeter der skal lægges gulv på, og hvilket gulv du helt konkret vælger.

Du er dog meget velkommen til at kontakte os på telefon 46 32 16 84 eller e-mail kontor@qvalitetgulv.dk, hvis du ønsker at få udarbejdet en pris på lægning af et nyt trægulv. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

TIMBERMANN​

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook