Linoleumsgulv til det moderne hjem

Det kan godt være, at der er mange, der forbinder linoleumsgulv med noget gammeldags, men dette er en stor misforståelse. Der er nemlig sket en enorm udvikling inden for gulve, der er lavet af linoleum. Udviklingen indebærer blandt andet, at gulvene fås i alverdens afskygninger, både hvad angår farver og mønstre. De forskellige farver og mønstre kan desuden kombineres til et spændende, progressivt selvdesignet gulv, hvis man ønsker dette. 

Vi udfører professionel gulvbelægning inden for linoleum, men også f.eks. vinylgulve og gulvafslibning i Roskilde, hvor vores firma også ligger, samt områder som Holbæk og Taastrup – ja hele Sjælland. 

Mange fordele ved et linoleumsgulv

Der er mange fordele ved at vælge linoleum som gulvtype frem for andre gulve. Først og fremmest er linoleum super rengøringsvenligt og med korrekt rengøring er levetiden rigtiglang. Ligeledes bidrager et linoleumsgulv til et godt indeklima. I og med der er sket så meget med udvalget inden for linoleumsgulve, kan man garanteret finde et linoleumsgulv, der passer perfekt til det rum, man mangler et gulv til.​

Man kan bruge linoleumsgulve i mange forskellige slags rum i dag og linoleumsbelægning ses for eksempel i erhvervsbygninger, på kontorer og trapper, men et linoleumsgulv er også at finde i moderne køkkener i flotte villaer samt mange andre steder. 

Få kompetent rådgivning om linoleum

Som ovenstående vidner om, er der et utrolig stort udvalg inden for gulve af linoleum. Linoleum er alsidigt, og det egner sig godt som gulv i mange forskellige typer af rum. Vi har stor erfaring med linoleum og at lægge linoleumsgulv på hele Sjælland, og vi har samtidig stor viden om de forskellige slags linoleum og linoleumsgulve der findes. Vi stiller meget gerne denne viden til rådighed og svarer på alverdens spørgsmål omkring linoleum, hvis du kontakter os.

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 4632 1684 eller skrive til vores e-mail på kontor@qualitetgulv.dk

Du kan også besøge vores kontaktside for ydermere information angående linoleum og andre opgaver.​

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook