​Al gulvbelægning og afslibning udføres

Linoleumsgulv til det moderne hjem

Det kan godt være, at der er mange, der forbinder linoleumsgulv med noget gammeldags, men dette er en stor misforståelse. Der er nemlig sket en enorm udvikling inden for gulve, der er lavet af linoleum. Udviklingen indebærer blandt andet, at gulvene fås i alverdens afskygninger, både hvad angår farver og mønstre. De forskellige farver og mønstre kan desuden kombineres til et spændende, progressivt designergulv, hvis man ønsker dette. 

Vi kan udføre professionel gulvbelægning inden for linoleumsgulv. Vi udfører gulvopgaver, heriblandt vinylgulve og gulvafslibning i Roskilde, hvor vores firma også ligger, men vi har også mulighed for at udføre opgaver nær Dianalund og Taastrup.

Mange fordele ved et linoleumsgulv

Der er mange fordele ved at vælge linoleum som gulvtype frem for andre gulve. Først og fremmest er linoleum yderst rengøringsvenligt. Derudover er levetiden for et linoleumsgulv yderst lang. Ligeledes bidrager et linoleumsgulv til et godt indeklima. I og med der er sket så meget med udvalget inden for linoleumsgulve, kan man garanteret finde et linoleumsgulv, der passer perfekt til det rum, man mangler et gulv til.​

Man ser linoleumsgulve i mange forskellige slags rum i dag. Gulvene ses for eksempel i erhvervsbygninger, på kontorer og trapper, men et linoleumsgulv er også at finde i moderne køkkener i flotte villaer samt mange andre steder.

Få kompetent rådgivning om linoleum

Som ovenstående vidner om, er der et utrolig stort udvalg inden for gulve af linoleum. Linoleum er alsidigt, og det egner sig godt som gulv i mange forskellige typer af rum. Vi har stor erfaring med linoleum og at lægge linoleumsgulv på hele Sjælland, og vi har samtidig stor viden om de forskellige slags linoleum og linoleumsgulve der findes. Vi stiller meget gerne denne viden til rådighed og svarer på alverdens spørgsmål omkring linoleum, hvis du kontakter os.

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 4632 1684 eller skrive til vores e-mail på kontor@qualitetgulv.dk. Du kan også besøge vores kontaktside for ydermere information angående linoleum og andre opgaver.​

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas