Slidstærkt laminatgulv

Overvejer du at få lagt et laminatgulv i din private bolig eller i din virksomheds lokaler? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Qvalitet Gulvbelægning ApS har vi mange års erfaring inden for forskellige former for gulvbelægninger, og vi kan derfor sørge for, at du får lagt et nyt gulv, som passer til dine ønsker og behov.

Vores gulvfirma er beliggende i Roskilde, men vi kører gerne ud til både private og erhverv, uanset om vi skal køre til Holbæk, Taastrup eller et helt tredje sted. 

Hvor kan man lægge et laminatgulv henne?

Et laminatgulv er en meget hård friktions- og trykvenlig belægning, der gør, at gulvet er meget velegnet til alle rum i private boliger med undtagelse af vådrum, såsom badeværelser og toiletrum. For virksomheder kan et laminatgulv ligeledes anvendes i tørre lokaler, men det bør ikke anvendes i lokaler med aktivitet, der medfører brug af hårdt værktøj eller inventar. I så fald vil det være bedre at anvende en anden type gulv til dette formål.

Laminatgulvet tåler både tørt og vådt smuds, mener sandsynligvis sårbart over for syre og kemikalier -derudover er det meget nemt både at rengøre og vedligeholde. Der er derfor særligt mange private boligejere, der vælger denne form for gulvbelægning i deres hjem. 

Vælg mellem mange forskellige mønstre og farver

Et laminatgulv findes i rigtig mange forskellige farver og mønstre, og der er derfor rigtig gode muligheder for at finde et gulv, der passer lige præcis i stilen med det, du havde forestillet dig.

Du kan for eksempel få et laminatgulv, der ligner et plankegulv i ægte træ, eller du kan vælge et gulv i sildebensmønster. Du kan også vælge et gulv i laminat, der ligner fliser, og du kan blandt andet vælge mellem farverne sort, hvid, grå og brun ogdu kan også vælge en klik-gulv-udgave, som giver mulighed for at bevare det oprindelige undergulv. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på laminatgulv

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 46 32 16 84 eller e-mail kontor@qvalitetgulv.dk for rådgivning om, hvorvidt denne gulvtype er den rette for dig. 

Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud på monteringen af et laminatgulv. 

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook