​Køkkenmontering i huse, lejligheder og sommerhuse

​Hos Q-Gruppen Tømrer i Roskilde tilbyder vi køkkenmontering i huse, lejligheder og sommerhuse med certificerede montører, men vi kan også lave specialløsninger på vores eget værkstedssnedkeri.

Udover køkkenmontering tilbyder vi også at være din tovholder på en større entreprise med samarbejde mellem f.eks. os selv, vvs-montør og elektriker. 

Montering af køkken og hvidevarer hertil

I dag skal et køkken være lækkert, rummeligt og funktionelt. En del går væk fra overskabe, hvis der er plads til nok underskabe. Derved fremstår køkkenet mere rummeligt.

Mange har fået samtalekøkkener, og de er stadig populære, men det er blevet rigtigt ”trendy” med værkstedskøkkener. Værkstedskøkkenet har fokus på madlavning og har gernef.eks. flere ovne, hvis der er plads.

Vi tilbyder køkkenmontering af alle typer af køkkener, og det kan være alt fra et lille kitchenette til et stort villakøkken. Vi kan samtidig tilbyde opsætning og integrering af de ønskede hårde hvidevarer. 

Vi tilbyder en lang række løsningen til køkkener som for eksempel:

  • HTH
  • Svane
  • Invita
  • Anden køkkenmontering

Kvaliteten og prisen på køkkenmontering er lige så vigtig for os som at lytte til og samarbejde med kunden. Derfor lægger vi vægt på at have en god kommunikation med og grundig rådgivning til vores kunder igennem hele forløbet fra ide til afsluttet arbejde. 

Ring og få en unik pris på køkkenmontering

Du er meget velkommen til at høre nærmere om køkkenmontering eller bestille en uforpligtende besigtigelse af dit nuværende køkken, hvad enten vi skal køre til Holbæk, Taastrup eller et helt 3. sted på Sjælland. 

Du kan ringe til os hos Q-Gruppen Tømrer på telefon 4632 1684. Det er også muligt at skrive til os på ole@qgruppen.dk.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook