Alle entrepriser udføres

​Køkkenmontering i huse, lejligheder og sommerhuse

​Hos Q Gruppen i Roskilde tilbyder vi køkkenmontering i huse, lejligheder og sommerhuse nær byerne Dianalund og Taastrup. Vi er certificerede montører, men vi kan også lave specialløsninger på vores eget værkstedssnedkeri.

Udover køkkenmontering tilbyder vi også totalentrepriser med for eksempel el-arbejde.

Montering af køkken og hvidevarer hertil

​I dag skal et køkken være lækkert, rummeligt og funktionelt. Mange går væk fra overskabe, hvis der er plads til nok underskabe. Derved fremstår køkkenet mere rummeligt.

Mange har fået samtalekøkkener, og de er stadig populære, men det er blevet rigtigt populært med værkstedskøkkener. Værkstedskøkkenet har fokus på madlavning og har gerne flere ovne, hvis der er plads.

Vi tilbyder køkkenmontering af alle typer af køkkener, og det kan være alt fra et lille kitchenette til et stort villakøkken. Vi kan samtidig tilbyde opsætning og integrering af de ønskede hårde hvidevarer. 

Vi tilbyder en lang række løsningen til køkkener som for eksempel:

  • HTH
  • Boffi
  • Svane
  • Invita
  • Skydedøre
  • Anden køkkenmontering

Kvaliteten og prisen på køkkenmontering er lige så vigtig for os som at lytte til og samarbejde med kunden. Derfor lægger vi vægt på at have en god kommunikation med og grundig rådgivning til vores kunder igennem hele forløbet fra ide til afsluttet arbejde. 

Ring og få en unik pris på køkkenmontering

​Du er meget velkommen til at høre nærmere om køkkenmontering eller bestille en uforpligtende besigtigelse af dit nuværende køkken. Du kan ringe til os hos Q Gruppen på telefon 4632 1684. Det er også muligt at skrive til os på ole@qgruppen.dk.

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas