Gulvafslibning udført af professionelle fagfolk

Gulvafslibning kan forvandle dit slidte trægulv, så dette kommer til at ligne et nylagt, lækkert gulv. Vi udfører gulvafslibning af alle slags trægulve, og vi er yderst kompetente inden for denne disciplin. Der er stor forskel på, hvordan trægulve skal afslibes og efterbehandles for det mest optimale resultat. 

Har du ikke et trægulv, skal du ikke være bekymret. Vi er også behjælpelige med gulvarbejde, når det kommer til linoleumsgulve og vinylgulve.

Nogle gulve bør lakeres efter en gulvafslibning, mens andre bør ludbehandles eller noget helt tredje. Det kan være lidt svært for ikke-fagfolk at vurdere, men vi er eksperter inden for området , og vi vejleder dig i hvilken form for gulvafslibning eller behandling dit gulv skal have, for at opnå det bedste resultat. 

Kompetent gulvafslibning

Som vores navn antyder, så leverer vi kvalitet. Vi er en virksomhed i vækst, og vi har i dag tilknyttet over 20 medarbejdere, der hver især har forskellige hovedkompetencer. Deriblandt også gulvslibere, som vi er stolte af at kunne sende ud på de mange opgaver, som har klædt dem på til at være så grundige og præcise. 

Uddybende dialog med kunden, inden vi påbegynder gulvafslibning

Dialog er et stort fokusområde for os i forbindelse med alle vores arbejdsopgaver. Det er utroligt vigtigt, at vi kender kundens præcise behov, og det er også vigtigt for os, at vi får vejledt kunden så godt som muligt inden en gulvafslibning finder sted.

Derfor har vi altid en god og grundig dialog med vores kunder, inden vi påbegynder den pågældende opgave.

Via dialogen opnår vi kendskab til kundens behov og forventninger, og så sørger vi naturligvis for at imødekomme disse behov og forventninger ved at udføre et solidt og godt stykke arbejde. 

Vi udfører de fleste opgaver med gulvafslibning på Sjælland

Vores firma har adresse i Roskilde, og vi udfører vores opgaver på hele Sjælland deriblandt i Holbækog Taastrup. Vi har dog også mulighed for at tage en tur over broen til Fyn og Jylland, hvis det skulle være. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har behov for kompetent mandskab til at udføre gulvafslibning. 

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 46 32 16 84 eller sende en e-mail til kontor@qvalitetgulv.dk

Du kan også besøge vores kontaktside for yderligere information.​

Læs vores vejledning om parketbrist her​.
​ 

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook