​Al gulvbelægning og afslibning udføres

Gulvafslibning udført af professionelle fagfolk

Gulvafslibning kan forvandle dit slidte trægulv, så dette kommer til at ligne et nylagt, lækkert gulv. Vi udfører gulvafslibning af alle slags trægulve, og vi er yderst kompetente inden for denne disciplin. Der er stor forskel på, hvordan trægulve skal afslibes og efterbehandles for det mest optimale resultat.

Har du ikke et trægulv, skal du ikke være bekymret. Vi er også behjælpelige med gulvarbejde, når det kommer til linoleumsgulve og vinylgulve.

Nogle gulve bør lakeres efter en gulvafslibning, mens andre bør ludbehandles. Det kan være lidt svært for ikke-fagfolk at vurdere, men vi er eksperter inden for området , og vi vejleder dig i hvilken form for gulvafslibning eller behandling dit gulv skal have, for at opnå det bedste resultat. 

Kompetent gulvafslibning

Som vores navn antyder, så leverer vi kvalitet. Vi er en virksomhed i vækst, og vi har i dag tilknyttet over 20 medarbejdere, der hver især har forskellige hovedkompetencer. En stor del af disse medarbejdere er rigtig dygtige til gulvafslibning og gulvbelægning, hvorfor du roligt kan lade os varetage sådanne opgaver.

Grundig dialog med kunden, inden vi påbegynder gulvafslibning

Dialog er et stort fokusområde for os i forbindelse med alle vores arbejdsopgaver. Det er utroligt vigtigt, at vi kender kundens præcise behov, og det er også vigtigt for os, at vi får vejledt kunden så godt som muligt inden en gulvafslibning finder sted.​

Derfor har vi altid en god og grundig dialog med vores kunder, inden vi påbegynder den pågældende opgave. 

Via dialogen opnår vi kendskab til kundens behov og forventninger, og så sørger vi naturligvis for at imødekomme disse behov og forventninger ved at udføre et solidt og godt stykke arbejde.

Vi udfører de fleste opgaver med gulvafslibning på Sjælland

Vores firma har adresse i Roskilde, og vi udfører langt de fleste opgaver nær Dianalund og Taastrup. Vi har dog også mulighed for at tage en tur over broen til Fyn og Jylland, hvis det skulle være. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har behov for kompetent mandskab til at udføre gulvafslibning.

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 4632 1684 eller sende en e-mail til kontor@qvalitetgulv.dk. Du kan også besøge vores kontaktside for yderligere information.​

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas