Alt glarmesterarbejde udføres

Glarmester med fokus på dialog og kvalitet

​Hvis du mangler en dygtig glarmester, der kan udføre alle tænkelige opgaver inden for faget som glarmester, kan vi uden tvivl være dig behjælpelig. Vi har nemlig et hav af dygtige glarmestre tilknyttede, og vi kan klare både store og små opgaver som glarmester.

Glas og glarmester til flere formål

Glas bruges til flere og flere formål i dagens Danmark. Det bruges for eksempel som vådrumsvægge og som rumadskillesesmateriale. Derudover kan glas også bruges som spejle, etageadskillesesmateriale, tage og hylder. Der er stort set ingen grænser for, hvilken opgave glas kan varetage i hjemmet.

Qvalitet siden 1992

Der er sket en stor udvikling inden for glasbranchen, hvorfor man i dag kan få glas, der er utroligt hårdfør, og som kan klare opgaver, der kræver stor modstandsdygtighed. Vi har kontakt til professionelle forhandlere af glas, der har et stort udvalg, og derfor vil vi uden tvivl kunne anskaffe glas til alle slags formål.

Vi kan her nævne nogle af vore faste samarbejdspartnere som glarmester:

  • RUC
  • Slagteriskolen i Roskilde
  • Roskilde Katedralskole
  • Skolerne i Sorø Kommune
  • Kolonien Filadelfia
  • Brøndums Ejendomsudlejning
  • Oluf Brønnum og Co.
  • Cirkusbygningen

​En glarmester med dialog i fokus

Når vi udfører opgaver som glarmester, er det altid utrolig vigtigt for os at have en grundig dialog med kunden, inden vi påbegynder opgaven. Gennem dialogen lærer vi kundens præcise behov og ønsker at kende, og samtidig har vi også mulighed for at vejlede og rådgive kunden om glarmester opgaven. Vi har nemlig mange års erfaring fra glarmester branchen, og disse mange års erfaring har gjort os til eksperter inden for området. Denne ekspertise vil vi meget gerne have, at vores kunder nyder godt af, hvorfor de er meget velkomne til at spørge os om alle tænkelige spørgsmål.

Ønsker du også have et gratis tilbud?

Størstedelen af vores glarmester opgaver udfører i Dianalund og Kalundborg. Årsagen hertil er, at vores firma er beliggende i Roskilde. Vi er dog et mobilt selskab, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for en dygtig glarmester eller flere til en opgave på Fyn eller Jylland.

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med os på telefon 4060 3738 eller skrive til os på e-mail palle@qvalitetglas.dk. Du kan også bruge nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Qvalitet Glas

CVR: 26105781
​Telefon: ​4060 3738
E-mail: palle@qvalitetglas.dk

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas

Qvalitet

CVR: 26105781

CVR: 35242554

Telefon: 4060 3738

Email: kontor@qvalitetgulv.dk

​Her bor vi

Håndværkervej 44-46
4000 Roskilde

Glasfacader - Butiksruder - Termoruder - Energiruder - Sandblæst glas - Alt i glas