Designgulv der giver et råt og industrielt look

Hos Qvalitet Gulvbelægning ApS kan vi tilbyde alle former for gulvbelægning, og vi kan derfor også hjælpe dig med at lægge et designgulv i din private bolig eller din virksomhed. 

Vi holder selv til lokalt i Roskilde, men vi kører gerne ud til kunder, uanset om det er i Taastrup, Holbæk eller et helt tredje sted. 

Hvad er et designgulv?

Et designgulv er en fælles betegnelse for gulve, som består af en fugefri cement, og som ikke kræver almindelig gulvmontering. Designgulve kaldes også for ”New Yorker-gulve”, ”rå gulve” og lignende, og fælles for disse betegnelser er, at gulvet består af en cementbaseret spartelmasse, som blandt andet kan indfarves i mange forskellige farver.

Grundet muligheden for at indfarve gulvet i forskellige farver passer gulvet ind i stort set alle omgivelser, da det kan tilpasses efter ønske.​ 

Gulvet kan blandt andet fungere som alternativ til traditionelle trægulve, linoleumsgulve og gulvfliser, hvilket blandt andet skyldes, at det er meget robust samt nemt at rengøre og vedligeholde. 

 Derfor er det også særligt eftertragtet hos:

  • Private boligejere
  • Hoteller
  • Restauranter
  • Butikker
  • Kontorer
  • Industrivirksomheder
  • Andre former for erhverv

Kontakt os og hør mere eller få en pris på dit nye gulv

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få lagt et designgulv i stedet for en mere traditionel gulvtype, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at vide, hvor meget dit nye gulv kommer til at koste? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Når vi kender til opgavens omfang samt dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 

Du kan enten ringe til os på telefon 46 32 16 84, eller du kan skrive til vores e-mail kontor@qvalitetgulv.dk.

Bliv kontaktet

​Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud, uanset hvor stor opgaven er.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Qvalitet Gulvbelægning ApS har på Anmeld Håndværker en samlet rating på hele 4.7 baseret på 166 anmeldelser.

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Gulvslibning og ludbehandling

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Qvalitetsgulv. De var meget flinke, lette at få fat i og lave aftaler med, og var gode til at give råd og vejledning. Kan kun anbefales."

Cecilie Steffesen

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Glasarbejde

"Super oplevelse, hvor alt blev håndteret iht. aftalt tid og pris. Håndværkerne var meget omhyggelige og ryddede fint op efter sig.

Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde."

Ardex Skandinavia A/S

Via Anmeld Håndværker

Samlet vurdering

5.0/5.0​

Nyt lenoliumsgulv

"Virkelig behagelig ejer, som er til at forhandle med, og overholder alle aftaler. Dygtige montører, som er til at tale med om løsninger, tidsplan og udførelse af arbejdet."

Jesper Lund

Via Anmeld Håndværker

Qvalitet
Gulvbelægning

Telefon: 46 32 16 84

​E-mail: kontor@qvalitetgulv.dk

Qvalitet
​​Glas

Q-Gruppen
​​Tømrer

Telefon: 40 45 16 84

​E-mail: ole@qvalitetgulv.dk​

CVR: ​26105781

facebook